Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Krebinetter:Form kødet til fire krebinetter ca. 1½ cm. tykke. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og dernæst en blandning af rasp, pamensanost og paprika. Brun dem i smøret(20g) på panden på begge sider ved god varme. Færdigsteg dem ved jævn varme 5 minutter på hver side. Lynstuvede gulerødder:Skyl og rens grønsagerne og skral dem. Kartoflerne sættes over i vand og koges ca 15 minutter eller til de er møre. Gulerødderne rives og porrene skæres i ringe. Svitses i smøret et par minutter. Melet drysses i og mælken tilsættesKoges godt igennemen og småsnurres for svag varme et par minutter. Smages til med salt, hvid peber og muskatnød. Serveres med kogts kartofler eller brød om sommeren. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |