Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 200°. Skræl kartoflerne og skærdem i skiver på 3-4 mm. tykkelse og squashen ligeså. Hak tomaterne. Bland kartofler, squash, tomater og løg i et ovnfast fad som er smurt. Krydr med salt og peber. Hæld vand og smuldr boullionterningen i. Sættes i ovnen i 50 minutter. Skær fisken i mindre stykker og drys med salt lad det trække i 10 minutter. Rør smør, citronskal og hakket kapers sammen og krydr med salt og peber. Tag fadet ud af ovnen når der er 15 minutter tilbage og læg fisken ovenpå og fordel citronsmørret øverst. sat fadet tilbage i 15 minutter. Server fadet med fluté til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |