Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skinken kommes i en gryde og dækkes med vand. Tilsæt peberkorn og lauerbærblade og kog skinkeni 1 time. Sluk og lad den afkøle i vandet et par timer. Kan evt. gøres dagen før glaseringen. Opvarm ovnen til 225°. Skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olien, og kom dem i en bradepand beklædt med bagepapir. Steg dem i 20 minutter. Lav en salat efter eget ønske. Rør æg, farin og sennep sammen. Smør det ud over skinken og drys med rasp. Sættes i ovnen i et ovnfast fad sammen men kartoflerne og steges med de sidste 10-12 minutter til overfladen er sprød og gylden. Drys salt på kartoflerne inden serveringen. Bemærkninger: Server en gansk almenlig øl til maden eller blodt koldt vand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |