Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kød: Brunes i olien ved god varme sammen med karryen. Tilsæt knust hvidløg, kanel, tørrede hakkede abrikoser, lammeboulion og soja. Bringes i kog. Dæmp varmen og lad det småsimre under låg i 30 minutter. Imens: Sæt risene over at koge i vandet samt lidt salt. De kan koges i mikroovn eller i gryde. Skær æblerne i grove både og fjern kernehuset. Rens porrene og skær dem i 3 cm. lange stykker. Tilsæt æbler og porre efter 30 minutter til kødet. Lad det småsimre yderligt i 15-20 minutter og jævn saucen af med marizena melet udrørt i vand. Tilsæt chutneyen samt salt og peber og smag til. Server retten med ris og en revet selleri/gulerod og mango råkostsalat til smagt til med citron/honning dressing. Server iskoldt vand med limesaft i til maden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |