Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær græskarret i grove stykker og læg dem i en gryde med vand, æbleeddike, kommen, honning og peber. Læg låg på og lad den småkoge i 20 minutter til græskarret er mørt. Når kompotten er kølet lidt af og lige inden serveringen tilsættes groft skåret bredbladet persille. 4 tallerkner smøres med sennep. Laksen lægges på så den dækker hele bunden. Olien pensles på og de kryderes med salt og peber. Tallerknerne stilles ind under grillen i ca. 2 minutter til laksen er tilberet. Græskarkompoten lægges på midten af laksen. Serveres retten som frokost så server et godt brød til. Som forret behøves der ikke brød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |