Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær græskarret i grove stykker og læg dem i en gryde med vand, æbleeddike, kommen, honning og peber. Læg låg på og lad den småkoge i 20 minutter til græskarret er mørt. Når kompotten er kølet lidt af og lige inden serveringen tilsættes groft skåret bredbladet persille. 4 tallerkner smøres med sennep. Laksen lægges på så den dækker hele bunden. Olien pensles på og de kryderes med salt og peber. Tallerknerne stilles ind under grillen i ca. 2 minutter til laksen er tilberet. Græskarkompoten lægges på midten af laksen. Serveres retten som frokost så server et godt brød til. Som forret behøves der ikke brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |