Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær dem i både og kom dem i en gryde med vand og vanilliesukkeret. Bring dem i kog og lad dem koge forsigtigt et par minutter. Smag til med sukker og lad æblemosen køle af. Bland revet rugbrød med havergryn og sukker. Smeltsmørret på panden og rist blandningen gylden og sprødt. Lad det afkøle. Pisk fløden til skum. Læg æblegrøden, flødeskum, mandelspliterne og rugbrødsblandingen lagvis i en skål eller portionsform lige før servering. Pynt æblekagen med skum, ribsgele og mynte Bemærkninger: Der kan bruges friske bær af hindbær, ribs eller jordbær som pynt i steden for ribsgele og mynte. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |