Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at drene yletten gennen et kaffefilter eller klæde. Riv agurken og salt let vrid saften fra og vend agurke i yletten. Pres hvidløgog kom det i smag til med salt og peber. Sættes kolt til spisnen. Flæk auberginerne på langs, drys dem med salt og lad dem trække i en ½ time. Skyl dem herefter, tag det meste af `kødet´ud og hak det fint. Hak løg og 1 peberfrugt samt knust hvidløg samt `kødet´og rist det af i olien. Tilsæt timian, basilikum, salt og peber oglad blandningen smp snure i 30 minutter under låg. Tilsæt tomater, rasp, hakket persille. Kom det hele i en skål og rør halvdelen af osten heri. Fordel nu fyldet i de tomme aubergine skaller og stil den i et ovnfast fad. Drys resten af osten over og kom boullionen bed samt den 2 peberfrugt skårt i halve skiver. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 minutter. Server auberginerne med tzatziki og brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |