Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Komærterne i en gryde med 1 dl vand. Kog ærterne under låg i 3minutter. Hæld vandet fraærterne oglad dem køle af. Tag et pat stilke purløg fra til pynt og hak resten groft. Blend ærterne og purløg til en fin pure. Rør ærtepureen med fromage frais og smag til med salt og peber. Skyl ogtør salaten. Læg laksen på 4 tallerkner. Form ærtepureen med to spiseskeer og læg 3 skefulde på hver tallerken oven på laksen. Sæt en top salat midt på hver anretning og server resten ag salaten i en skål ved siden af. Server laksen med limebåde og brød til og pynt med purløgstilkene drysset over. Bemærkninger: Retten skal ikke laves meget tidliger en en ½ time for servering dasyren i fromage fraice tager den smukke stærke grønne farve fra ærtepureen. Server en frisk kølig hvidvin til elle en let øl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |