Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 185°. Smør en halvanden liters randform med et tyktlag smør. Kom godt ind over det hele. Drys rasp over det hele også på kanten. Kom mandlerne i en food-processorellermandelmølle og mal dem fint. Bland mandelmel med sukker og bagepulver. Pisk hviderne stive. Vend æggehviderne forsigtig i de tørre ingredienser.Kom dejen i formen og bag den midt i ovnen i 35 minutter. Ladkagen køle helt af i formen. Løs den forsigtigt med en skarp kniv både på inder- ogg yderkant og vend den ud på et rundt fad. Smelt chokoladen og hlæd den over kagen så det render lindt ned langs ydersiden. Pynt med kantiseret violer. Skær nu frugten ud og kom den i blandet form ind i minten eller i en skål ved siden af. (der kan serveres flødeskum eller råcrem til.) Tilbage |
MTServer.dk DMLN |