Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Krydr culotten med salt og peber. Læg den på bagepapir i et ildfast fad. Sæt den i ovne og lad den stege i 25 minutter om den skal være rosa og 30 minutter om den skal være gennemenstegt. Husk 10-15 minutter hviletid efter stegning inden den skæres i skiver. Kog couscous i vand tilsat salt i en gryde.Træk gryden fra blusset når vandet koger og lad det trække under låg i 10 minutter. Rør den løs med en gaffel. Skær de friske tomater og de tørret tomater i små tern og vend dem i couscoussen. Hak persille og pres hvidløg og rør det i. Kom saften fra 1 citron i og smag til med salt og peber. Damp de grønne bønner i let saltet vand kom dem i en si så alt vandet kanrende fra. Vend dem i 1 spsk. smør. Kom couscoussalaten på tallerknerne og kom de grønne bønner på den ene side og kødet på den anden side. Godt øl eller en krydret rødvin mums. Bemærkninger: Der kan bruges lammeinderlår hvis en lammeculotte er svær at få fat i eller ikke er stor nok. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |