Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: På en pande opvarmes honningen og vandet. Tilsæt havergryn samt græskar/solsikkeblandningen og rist det gylden for svag varme rør i myslien så den ikke brænder på. Kom det overpå et stykkebagepapir og lad det afkøle. Tilsæt mandlerne og kanel og bland det sammen. Når det er helt afkølet kommes det på glas med låg. Der er til 1 mdr for 1 person. Du kan tilsætte rosiner og frisk frug efter smag jeg bruger også tørre abrikoser og finer samt dadler. når den søde tand er fremme. Jeg bruger det især om søndagen til min græske yougurt mums. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |