Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom olien i en gryde og svits rejerne et par minutter. Tag dem op og hold dem lune. Tilsæt løg og gulerødder og lad dem svitse i olien. Tilsæt boullionterningerne, hvidvin og vand samt cayennepeber og knust hvidløg og ris. Kog det op og lad grønsagerne koge møre. Si suppen og blend grønsagerne/ris med lidt suppe. Kom tilbage i gryden sammen med alt suppen. Tilsæt fløden kog igennemen og smag til med salt og peber. Kom suppen i 4 skåle. Fordel rejerne i suppen og drys med hakket persille og server med flute til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |