Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom olien i en gryde og svits rejerne et par minutter. Tag dem op og hold dem lune. Tilsæt løg og gulerødder og lad dem svitse i olien. Tilsæt boullionterningerne, hvidvin og vand samt cayennepeber og knust hvidløg og ris. Kog det op og lad grønsagerne koge møre. Si suppen og blend grønsagerne/ris med lidt suppe. Kom tilbage i gryden sammen med alt suppen. Tilsæt fløden kog igennemen og smag til med salt og peber. Kom suppen i 4 skåle. Fordel rejerne i suppen og drys med hakket persille og server med flute til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |