Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 250°. Sæt risene over at koge så de erfærdig sammen med resten af retten. Fisk: Rul fiskefileterne sammen. Hale mod hoved med skindsiden indad. Vend dem i sammenpisket æg tilsat lidt salt og peber. Vend dem derefter i rasp. Kom dem i et ovnfast fad. Held smeltet smør over fisken. Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter. De skal være let gyldne. sæt en gryde over med vandet ogtilsæt lidt salt og varm ærterne op sluk og lad dem stå med låg på til serveringen. Hæld overskydene vand fra inden servering. Sauce: Varm vand og boullionen op. Pisk flødeosten heri. Kom knust hvidløg, fint hakket løg,citronsaft, peberfrugt i tern,flået tomater, estragong og timian. Varm op ved svag varme. Kom smør på panden og rist champignon skåret i skiver. Kom dem i saucen og de sorte oliven i skiver ligeså. Drys fint hakket dild over fisken lige inden serveringen og rør risene løse med en gaffel. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |