Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fars: Hakkekød, youhurt, æg, mel, salt, peber, gurkemeje, spidskommen æltes sammen til en fars. Sæt den i køleskabet i 30 minutter. Hak mynte, persille og tranebær til couscousen. Farsen forms til 12 stk. aflange boller som sættes på spyd. Pensles med olie og grillesunder ovnen grilleelement ca. 6 minutter på hver side. Couscousen: Kog vandet op og rør boullionen ud heri. Kom den over couscousen og lad det trække 10 minutter med låg på. Tilsæt i hakkede kryderier, ærter og tranebær samt fetaen og citronsaft. Rør det med en gaffel så couscousen også bliver løs. Server spydene sammen med couscousen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |