Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at røre farsen samme. Champignonerne hakkes og ristes på tør pande. Hakket kød og krydderier røres sammen. Hasselnødderne hakkes og kommes i farsen. Tilsæt æg og derpå mælk. Rasp og champignon komme i og farsen, røres godt igennemen. Sættes i køleskabet i 30 minutter. Imens skæres toppen af græskaret. Tag kernerne ud. Tegn ansigt på græskaret og skær ud (pas på fingerne). Kom farsen i græskaret og sæt toppen på. Et stykke bagepapir på bradepanden og anbring græskaret derpå. Sættes i ovnen i 2 timer ved 200°. Skræk kartofler og skær dem til grove promme frites. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys dem med salt og vend dem i olien. Når græskaret har været i ovnen 1 time sættes kartoflerne ind. Når de er gyldne og sprøde er de færdig. Skær tomaterne i både og fjern kernerne. Skær dem i tern og kom det i en skål. Flæk peberfrugten og fjern kernerne. Skær den i tern og kom det i skålen. Pil og hak løget fint. Kom det i skålen. Hak persille og basillikum og kom det i skålen. Bland det og smag til med salt og peber. Anrettes i en glasskål. Sæt græskarhovet på et fad kom friterne rundt om og sæt det på bordet, det gør vil jubbel hos børnene. Server tomatsalaen til og selvfølig kethup evt. en hjemmelavet grov en. Hovet skæres i stykker ved bordet græskaren kan spises med skral og ellers er det let at pille af. Bemærkninger: Græskarhovet er ca. 15-18 cm. i diameter er det større skal det have mere tid i ovnen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |