Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fars: Ælt alle ingridienserne sammen til farsen. Kød, kogte mosede kartofler, skinke, æg, kethup, soja, salt, peber,fløde. Lad den hvile i 1 time i køleskabet. Skrup kartoflerne og halver dem. Pensel dem med olie og drys salt på. Sættes på bageplade med bagepapir. Lav plads til farsbrødet. Læg butterdejspladerne så de lapper over hinanden. Rul dem let ud. Form farsen til et brød og læg det på butterdejen. Pak dejen omkring. Sæt det på bagepladen. Pensel med æg. Bages nederst i ovnen i 1 timeved 200°. Sæt kartoflerne ind sammen med farsbrødet. Snit urter og salat og svits det i smøret uden at det tager farve. Hæld vand ved samt boullionterning. Kog under låg i 5 minutter. Kør det med stavblender eller food-processoeren. Den skal være ensartet. Varm op igen og køm fløden i. Smag til med persille, salt og peber. Server farsbrødet med den grønne sauce og halve bagte kartofler. Server evt. gulerodsråkost til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |