Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl og skær 2 gulerødderne, 150 g. løg og 1 stk. persillerod i mindre stykker. Brun kødet i 2 spsk smør i en tykbundet gryde og tilsæt de itu skåret grønsager. Lad dem brune med og krydr med salt og peber. Hæld øl og 1 dl vand ved. Kog op og skum af. Tilsæt persillestilke, lauerbærblade, salvie. koriander og lidt fennikefrø. Lad retten småkoge i 2 timer under låg. Vend stegen efter 1 time. Skræl de resterne persillerødder og snit dem fint i skiver enten på langs eller i skiver. Smelt smør på panden og steg den gyldne og møre i smørret. Krydr men salt og peber og drys fint hakket persille over lige inden serveringen. Husk at kog risene i vand tilsat salt. rør dem løse med en gaffel. Tag kødet op og hold det varmt. Si skyen ned i en ren gryde. Kog skyen lidt ind og jævn med mel udrørt i vand. Kog saucen godt igennemen ca. 10 minutter.Smag til med sukker, salt og peber, 1-2 spsk. hakket kapers og 50 g. fint hakket løg. Bemærkninger: Der serveres selvfølig øl til og til børnene hvidøl/nisseøl. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |