Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sætgrønkålen til at tø op. Dette kan fx. gøres dagenfør eller om morgen i køleskabet. Sæt medisteren over i vand og kog den i 7-10 minutter. Smelt smør og olie på panden. Steg medisteren så den er jævnt brun på begge sider. Hold den varm til servering. Kom halvdelen af smørret i en gryde. Pres overskyden væske fra grønkålen. Svits den i smørret i et par minutter og tilsæt fløden. Rør en smørbolle af resten af smørret og melet. Rør den i grønlangkålen og lad den småsimre i 10 minutter under jævnt omrøring. Tilsæt evt lidt af kogevandet fra medisteren. Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker. Server grønlangkålen samtmedister med rugbrød og sennep. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |