|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rens grøntsagerne. Skær forårsløg i tynde skiver. Skær gulerødder, squash og peberfrugt i tynde strimler. Del chilien og fjern kernerne. Svits kødet og tilsæt ris og grønsagerne. Svits med i to minutter. tilsæt tomatpuré og vand og kog i 15 minutter. Tilsæt chilien,timian salt og peber samt bønnerne. Lad det snurre yderlig 5 minutter. Smag til med salt og chili. pas på det ikke bliver for stærkt. Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200°. i 5-7 minutter. Friséesalaten snittes groft. Serveres ved bordet hvor tacoskallerne fyldes med lidt salat og lidt kødfyld, creme fraise kan serveres til. Peta-brød kan også bruges om man lide dette beder. En rest kan med stor succes bruges til madkassen. Der bruges pitabrød, salat og kødfyld samt cremefraise, i separat box for at det ikke skal være vådt alt sammen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |