300 g fisk, torsk, sej, lange eller anden hvid fisk lidt salt 200 g løg 1-2 fed hvidløg, knust 2 tsk. olie, oliven 2 tsk. timian 2 tsk. paprika lidt safran 2 stk. boullion,fiske 5 dl vand 1 ds. tomat, hakket, konserves 6-8 stk. persillekviste 1-2 stk. lauerbærblad 1 dl muslinger, frost lidt salt lidt peber, sort 1 stk. fluté, frisk, grov eller fin lidt persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(1) 1 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Skær fisken i små stykker og drys lidt salt på den.
Pil og hak løg og kom dem i en gryde sammen med olien.
Knus hvidløg heri.
Tilsæt timiam, paprika,b og safran og varm igennemen.
Kom fisken i gryden og kom bouillonen og vand ved.
Læg persillestilkene og lauerbærblade i og kog suppen for svag varme i 10 minutter under låg.
Kom muslingerne i og varm dem op.
Smag suppen til med salt og peber.
Hak persillen og drys den over lige inden servering.
Server suppen med lunt flyté til.