Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ingefær, chilisauce og hvidløg røres sammen og kommes i en pose hvor den strimlede kylling lægges i og marineres i 1 time i køleskabet. Kog risene. Pil og hak løg og brun dem i olie på en pande. Tilsæt kyllingen sammen med marinaden. Tilsæt kokosmælken samt bouillionen. Lad retten småsimre til kyllingen er mør. Kom de strimlede peberfrugter på lad dem få varme og smag til med salt og peber samtsoya og karry. Server ris til thaikyllingen og en grøn salat efter eget valg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |