1 stk. porre 3 stk. gulerødder 1 stk. peberfrugt, rød 100 g bønner,grønne 2 fed hvidløg, knust 2 tsk. olie, raps 1 dl hvidvin, sød 400 g rejer (dybfrost) lidt salt lidt cayennepeber 4 dl ris (løse) 8 dl vand lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Kog risene i vand tilsat lidt salt.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler.
Svits dem og de øvrige grønsager i olien samt hvidløg.
Hæld vin på og lad blandningen småsnurre et par minutter, inden rejerne tilsættes.
Varm i kort tid smag til med salt og cayennepeber.
Server risene til.