Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tø krebsehaler og rejer og. Skær surimi (presset fisk) i små stykker. Kog de grønne bønnerog skyl den kolde under koldt vand. Dyp den tørre og skær dem i stykke a 2 cm. Skær tomaterne i både og fjern kerner og skær i tern. Bland krebsehaller, rejer, surimi, bønner og tomater i en skål. Rør fromage frais og mayonnaise sammen. Tilsæt pure, sukker, salt og peber samt lidt citronsaft. Vend dressingen i salaten. Hak dild og vend det i til sidst. Server salaten i en pæn skål og læg brød og salatblade ved. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |