Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg og hakket løg. Kom vandet i og rør godt. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile 10 minutter. Hak purløg, dild og rens, udskær peberfrugten i små tern. Pil og pres hvidløget. Kom alle tingene i farsen og rør. Form farsen med en ske til frikadeller. Steg dem i olien på panden. Steg dem ved jævn varme i ca, 6 minutter, på hver side lidt afhængig af størrelsen. Kan serveres med :Kartoffelsalat, Pastasalat og Grønsalat og brød. Kan brudes som frokost ret eller i madkassen i pitabrød med salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |