Tirsdag 16. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom skinken i en lille gryde og dæk den med vand. Kog den for svag varme i 1 time. Midtertempratue 75°. Lav tilbehøret meden skinken koger. Start med at sætte kartoflerne ovner således at de kan blive pillet inden serveringen. Skræl sellerien og skær den i mindre stykker og kog den i lidt vand uden salt til edn er mør. Purer sellerien og rør smør og drys lidt peber i tilsæt evt. lidt salt om smøret ikke rækker. Hold det varmt til serveringen. Skyl grønkålsbladene grundigt. Kog de hele blade i en gryde tilsat vand med salt i ca. 4 minutter. Lad dem dryppe godt af i en si. Inden serveringen vendes grønkålen i olien. Fjern nettet og skær fedtkandten af. Rør sennep og honning sammen og smør det ud over skinken. Drys med rasp og sæt den i ovnen på rist i 15 minutter. Server skinken i tynde skiver og med kartofler, selleripuré og helbladet grønkål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |