Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Sennepsglaseret skinke med hel grønkål og aspargskartofler
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. bayonneskinke, udbenet, rå
1 spk. honning
1 spk. sennup,dijon,krydderet
2 spk. rasp, brød
1 stk. selleri
lidt peber, sort
50 g smør (saltet)
500 g grønkål,frisk
1 spk. olie, oliven
1 kg kartofler, asparges
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom skinken i en lille gryde og dæk den med vand.
Kog den for svag varme i 1 time.
Midtertempratue 75°.
Lav tilbehøret meden skinken koger.
Start med at sætte kartoflerne ovner således at de kan blive pillet inden serveringen.
Skræl sellerien og skær den i mindre stykker og kog den i lidt vand uden salt til edn er mør.
Purer sellerien og rør smør og drys lidt peber i tilsæt evt. lidt salt om smøret ikke rækker.
Hold det varmt til serveringen.
Skyl grønkålsbladene grundigt.
Kog de hele blade i en gryde tilsat vand med salt i ca. 4 minutter.
Lad dem dryppe godt af i en si.
Inden serveringen vendes grønkålen i olien.
Fjern nettet og skær fedtkandten af.
Rør sennep og honning sammen og smør det ud over skinken.
Drys med rasp og sæt den i ovnen på rist i 15 minutter.
Server skinken i tynde skiver og med kartofler, selleripuré og helbladet grønkål.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk