Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog risene op med vand i en gryde under omrøring. Tilsæt mælken og kog op igen. Kog hvider for svag varme under omrøring til grøden er færdig ca. 40 minutter. Lad grøden køle af. Smut mandlerne og hak dem. Skræb vanilliekorene ud af vanilliestangen og kom det i piskefløden sammen med sukkeret. Pisk den stiv og vend den kolde grød heri og bland den sammen. Sættes på køl. Kom sukker,vand og hindbær i en gryde. Kog det let i 5-7 minutter. Pres den igennemen en sigte ogsæt den siet frugtsauce i køleskabet. Server risalamanden med hindbærsaucen. Bemærkninger: Grøden kan koges dagen før men først vendes i 1-2 timer før servering så den er let og luftig. Saucen kan også laves dagen før. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |