Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sørg for at alle sværene er skåret godt igennemen på ribbenstegen. Drys salt ned mellemen alle sværerne. Læg ribenstegen på rist og stil den i kold ovn med en lille bradepande under. Hæld 5 dl vand i bunden og sæt ovnen på 200°. Steg stegen i 1½ time til den er mør og sværen sprød. Snit rødkålen meget fint og skræl og riv gulerøderne groft. Pil og hal løget meget fint. Bland det sammen i en skål. Rør en dressing af saft,eddike og fromage fraise. Vend rødkålsalaten rundt i dressingen og sæt den i en serveringsskål og i køleskab til serveringen. Kog og pil kartofler vend dem i den smeltet og gyldenbrunet honning. Server ribbenstegen skåret i skiver med honningristede kartofler og rødkålsalaten til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |