Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ælt mel, smør, sukker, æggeblomme og vand sammen til en ensartet dej og lad den hvile 1 time i køleskab. Opvarm ovnen til 200°. Tryk dejen ud i en tærteform ca 25-30 cm. Den skal godt op på kandten. Prik den med en gaffel og bag den gylden og sprød i ca. 20 minutter. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den i en skål over vandbad. Tag den fra varmen og pisk smøret og æggeblommerne i lidt af gangen. Pisk æggehviderne stive sammen med sukkeret. Fold dem i chokolademassen. Fordel fyldet i tærteformen og sæt den koldt indtil serveringen. Bland flormelis og cacaopulveret og sigt det over kagen. Bemærkninger: Server kaffe og en god is eller friske hindbær til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |