Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg i små tern. Steg dem i olien. Tilsæt kødet og brun det godt af. Hæld de hakkede tomater i samt lidt chili. Lad det småsimre i 20 minutter. Hak persille og kom det i sammen med majskerner. Varm det igennemen. Smag til med salt og peber. Varm brødene i ovnen som anført på pakken. Rør creme fraicen sammen med kethup, knust hvidløg, salt og peber. Lav en opningog kom salatblad og kød ned i og kom dressingen over. Server dem godt varme. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |