Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kartofler sættes over at koge om det er pillekartofler, ellers skrallede de, husk lidt salt i kogevandet. Porre og løg renses og porrerne skæres i skiver og løg i halve skiver. Persillen skylles og hakkes og tomaterne skylles og skæres i både. Kødet skæres i tern og svitses i smøret sammen med porre og løg. Bouillonen tilsættes sammen med halvdelen af persillen. Retten småkoges i 30-45 minutter til det er mørt. Den grønde salat tilberedes og dressingen kommes på således at smagen kan udvikles. Skyen sies fra og jævnes med maizenamel og kommes tilbage på kødet. Fløden tilsættes ærter, resten af persillen og smages til med salt og peber. pyntes med de ud skårede tomater. Server kartofler til og en grøn salat. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |