Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over i vand tilsat salt. Gnid salt, peber på andebrysterne. Steg dem på pande i olien med skindsiden nedad i 10-12 minutter 0g vend og steg i 7 minutter. Lad kødet hvile men hold det varmt. Kom stegeskyen fra panden i en gryde og tilsæt løget som er finhakket. Kom kanel, eddike bouillon og vand ved og kog op. Tilsæt fløden og rør maizenamel og vand sammen og tilsæt det til saucen. Kog igennemen og smag til med salt og peber og evt. mere kanel. Snit rødkålen og giv det et hurtig opkog i vand tilsat lid salt. Slå det i en sigte og køl det af under den kolde hane. Slå vandet godt af. Vend tyttebærsyltetøjet i. Vend det i rucola salaten og strø hakket hasselnødder over. Server andebrysterne skåret i tynde skiver med vilde ris og salat samt kanelsaucen. Bemærkninger: Der serveres god rødvin eller godt øl til. Prøv Rådhuspandekagera la Madmor som dessert. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |