Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at pil og hak løg fint. Skræl og skær gulerødderne ud i skiver. Skyl sukkerærterne under rindende vand og dup dem tørre med køkkenrulle. Rens forårsløg og skær i tynde strimler. Fisk: Kom smøret på en hed pande og steg fisken med skindsiden nedad i 1 minut. Vendes og steges yderligt ca. 3 minutter ved svag varme. Dryp limesaft over og krydr med salt. Tag laksestykkerne af og hold dem varme. Wok: Varm woken op så den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg løg og gulerødder under omrøring i 3 minutter. Tilsæt lidt mere olie. Steg nu de kolde kogte ris på woken i 5-6 minutter stadigvæk under omrøring. Krydr med spidskommen. Tilsæt nu sukkerærterne og steg i 2 minutter. Smag til med fiskesauce. Karrysovs: Svits forårsløg i lidt olie og tilsæt karrypastaen eller karrypulver. Kom kokosmælken ved og kog den igennemen i 1 minut under god varme. Kom farinen vad og smag til med fiskesauce og limesaft. Server den stegte laks og risene samt sovsen til. Skær limebåde og server dem til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |