Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge så du kan nå at pille dem. Pres saften af appelsinen og rør 1 spsk. honning og sojasaucen sammen. Tilsæt kanelstang, nelliker og peberkorn. Hæld blandningen i en plastpose og læg kødet heri. Lad det marinere i køleskabet i 2 timer. Gem marinaden. Dup kødet tørt. Brun det i smøret på en pande ved god varme. Krydrmed salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad. Sæt fadet i en kold ovne. Sæt ovnen på 200°. Steg kødet i 20 minutter. Lad det hvile i 5-7 minutter inden det skæres i skiver. Kompot: Pil og skæt løget i smalle både. Skær ferskerne i både. Svits dem i olien i 5 minutter. Tilsæt ferskenbådene, rosmarin, rosiner og eddiken. Damp under låg til ferskerne er næsten møre. Smag til med honning, salt og peber. Kom kompoten i en pæn skål. Sauce: Kog panden af med den siet marinade. Tilsæt piskefløden og lad det småkoge i 5 minutter. Tilsæt evt. lidt kulør og krydrmed salt og peber. Server mørbraden med kartofler, Ferskenkompot og sauce. En gulerodsråkost vil være et og tilbehør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |