Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland vand,kanel, sukker og nelliker i en gryde. Bring det i kog, koges i 3 minutter. Køl lagen af. Skræl appelsinerne og fjern så meget af de hvide inde som mugligt. Skær appelsinerne i tynde skiver. Læg dem på et fad med lidt kandt. Kom den kolde lage over og lad det trække i køleskabet i nogle timer gerne et døgn. Serveres til fx. flæskesteg, ribbensteg og gammeldags oksesteg. Bemærkninger: Kan også bruges som dessert med vanilliecreme til eller is. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |