Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak smør ud i melet, tilsæt vand, salt og peber, Ælt hurtigt sammen og lad dejen hvile koldt i 30 minutter. Tryk dejen ud i tærteformen som er smurt med lidt olie. Forbag tærten i ovnen ved 225° i 10 minutter. Drys halvdelen af osten i bunden af tærten. Skær tomaterne i tern eller i skiver. Pil og snit løgene. Svits dem i lidt olie og tilsæt tomaterne samt hakket persille. Kom purren og knust hvidløg oregano og oliven skåret i skiver. Kom det i tærten og fordel det i et jævnt lag. Drys resten af osten over og sæt den tilbage i ovnen i 15 minutter. Server den som frokostret med brød til eller som et indslag på buffen. Bemærkninger: Der kan spises fisk, skinke til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |