Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løgene og skær den i fine tern. Steg dem i olien til de er klare. Skral gulerødderneog skær dem i skiver. Tilsæt dem til løgene og steg dem med. Kom karrypasta vedog lad det svitse med. Tilsæt vand og boullionterningerne. Lad det koge i 10-12 minutter til gulerødderne er møre. Si suppen over i en skål og kom grønsagerne i en blender eller food-processoe eller brug en stavblender. Har du ingen af delene så purrer det gennemen sien. Kom suppen tilbage i gryden sammen med de blendtet grønsager. Kom kokosmælken og limesaft i og kog op. Smag til med salt og peber og evt. mere karry om den ikke er stærk nok. Drys rejerne i lige før servering og den fint hakket persille. Server suppen med brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |