Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skruppe kartoflerne grundigt. Viklen halv skive bacon om kartoflen sammen med en kvist rosmarin. Læg den med lukningen nedad. Kom citronbåde ved og sæt fadet i ovnen ved 200° i 40 minutter. De stegte citroner får en let bitter smag men er dejlige. Kom brysterne i en gryde med 1½ dl vand og lidt salt, kog dem op i 15 minutter. Læg dem ind til kartoflerne de sidste 10 minutter så de får lidt farve. Rens og skyl grundigt spinaten. Smelt smørret i en gryde og drys melet i. Saml det til en blød smørbolle. Tilsæt mælken og pisk til der ikke er klumper. Kom spinaten i og varm igennemen under omrøring. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Server kyllingebrysterne med ovnstegte kartofler med backon og spinatsaucen til. Bemærkninger: Ønskes der lidt ekstra grønsager til er kogte gulerødder kog i kyllingevandet samt grønne bønner et godt tilbehør og sundt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |