Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt smøret og smuldr kiksene heri. Bland det godt og tryk det ned i en springform beklædt med madfilm. Sæt husblasen i blød i koldt vand i 5-7 minutter. Del æggene i blommer og hvider. Rør flødeost, æggeblommer og citronskal sammen. Tag husblasen op af vandet, lad lidt vand hænge ved og smelt den i mikro ovnen eller i en lille kasserolle det må ikke brænde på. Pisk æggehviderne stive med flormelisen. Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle i ostemassen under kraftig piskning. Bland de stiftpiskede æggehvider i ostemassen. Hæld ostemassen i springformen oven på kiksene. Sæt formen i køleskabet i et par timer til det er stift. Løsne kagen rungt langs kanten af springformen og lyft kagen over på et rundt fad uden madfilmen. Skræl og skær kiwifrugterne ud i tynde skiver og pynt kagen med kiwifrugterne. Bemærkninger: Kagen kan holde sig i køleskabet i 3 dage. Sæt springkageformen rundt om kagen og sæt film over denne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |