Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kødet skæres ud i tern og brunes i smøret. Vand, øl, salt, peber,rosmarin, timian og laurbærblad. Sættes over at koge i 15 minutter skummes under vejs. Løg, gulerødder og kartofler skralles og skæres i tern. De lægges i gryden og koges med i yderlig 30 minutter. Rosenkålen tilsættes og retten småsimmer i 15 minutter. Skyen sies fra og jævnes med maizenamel og kommes tilbage i gryden sammen med kød og grønsagerne. Drysses med hakket persille. Serveres i en pæn skål og brød serveres med. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |