Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødet skæres ud i tern og brunes i smøret. Vand, øl, salt, peber,rosmarin, timian og laurbærblad. Sættes over at koge i 15 minutter skummes under vejs. Løg, gulerødder og kartofler skralles og skæres i tern. De lægges i gryden og koges med i yderlig 30 minutter. Rosenkålen tilsættes og retten småsimmer i 15 minutter. Skyen sies fra og jævnes med maizenamel og kommes tilbage i gryden sammen med kød og grønsagerne. Drysses med hakket persille. Serveres i en pæn skål og brød serveres med. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |