Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Befri den ene avocado for sten og skal og mos frugtkødet. Rør det sammen med cremefraiche og smag det til med knust hvidløg og salt og peber samt citronsaft. Bland sukker-ærter fintsnittede forårsløg og peberfrugten som er renset for kerner og hvide ribber skåret i tynde strimler og delt en gang på tvers. Kopm det i avocadomosen og fordel det på de røgede skiver af laks som foldes rundt om fyldet og lukkes med en tandstik. Anret med dildkviste og den sidste avocado skåret i både på salatblade og dryppet med citronsaft. Server lidt lun flyté til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |