Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rødkålen snittes fint og kommes i en gryde sammen med frugtsaftkoncentrat og vand. Kartoflerne sættes over så de kan nå at koge inden stegen er færdig, og så man kan pille dem inden de skal brunes i sukkeret. Småkoges i 30 minutter eller til rødkålen er mør. Smages til med lidt rødvin, salt og sukker. Stegen lægges med sværen nedad i en bradepande. Der hældes vand ved, så sværen lige er dækket og der forkoges ved 250°C. i 20 minutter. Stegen tages ud, sværen ridses og gnides med salt og steges hvider ved 250°C. i 25 minutter, eller til sværen begynder at boble. Så dæmpes varmen til 175°C. og der steges videre ved den temperatur i ca. 5 kvarter. Stegeskyen skummes for fedt og jævnes med maizenamelet. smages til med salt og peber samt justeres med kulør. Sukkeret smeltes på panden og smøret tilsættes kartoflerne kommes på og vendes på panden indtil de har tage farve over det hele. Skær stegen ud anret på fad sammen med de brune kartofler og rødkålen i en skål og saucen i kande. En rest kan anvendes til madkassen: Se ideforslag i madkassen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |