Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær laksen i mindre stykker og blend den med halvdelen af æggene og halvdelen af fløden til en ensartet masse. Pisk resten af æggene sammen med den sidste rest af fløde og rør den i laksefarsen. Krydr med salt, peber og paprika. Del broccolien i små buketter. Giv dem et let opkog i let saltede vand og lad dem dryppe af. Bekæld en smurt form med bagepapir og kom 1/3 del af farsen i. Kom broccolibuketterne i- Lad dem stå i en lang række som små buketter efter hinanden. Kom resten af farsen over. Klip et stykke bagepapir til og smør det godt ind i smør. Læg det over farsen som et låg. Sæt formen i ovnen ved 175° og bag terrinen i 1 time. Tilbered imens dressingen: Rør cremefraiche og mayonnaise sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber og rørde fint hakkede krydderurter i fx. persille, dild og purløg. Anret terrinen med lakserogn og dildkviste oven på og server dressingen til samt brød efter eget ønske. Bemærkninger: Lakserogn kan som regelen købes i fiskeforretninger eller supermakedet med en fiske afdeling. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |