Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Begynd med tærtedejen: Findel smørret i melet og kom fromage frais i og saml dejen det skal måske tilsættes lidt mere mel det afhænger af om hvor stor mængte væske dejen kan suge. Rul dejen ud eller tryk den ug i en smurt tærteform. Prik den og forbag den i ovnen ved 200° i 6-8 minutter. Skær imens laksen i små stykker og damp den i letsaltede vand i 5 minutter. Tag laksen op og damp grønsagerne i 5 minutter i vandet. Dryp det godt af og fordel det i tærtebunden. Pisk æggene sammen med fløden og hæld det over grønsagerne. Drys purløg, sagt og peber over og sæt tærten i ovnen. Bag tærten i 25 minutter ved 200° eller til æggemassen er fast dog må den ikke virke brændt. Dæk den til om den er ved at få for meget farve. Bemærkninger: Serveres tærten som selvstændig ret giv da brød til gerne groft. Serveres den som den del af en buffe så vil en salat med tomater og grøn agurke være et godt valg. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |