Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pastaen: Start med at sætte pastaen over i kogene vand tilsat salt og lidt olie. Når pastaen er aldente slås vandet fra i en sigte og pastaen holdes varm til ostesaucen er lavet og den vendes deri. Grønsager: Sæt en gryde over med vand og kog det op. Tilsæt lidt salt og kom broccolien som er delt i små buketter og lad det få et kort opkog 3 minutter. Slå vandet af og hold grønsagerne varme til serveringen. Schnitzler: Læg skinken på schnitzlerne og fold dem sammen om skinken luk dem evt. med en tandstik eller kødnål. Krydr med peber og steg dem gyldne i smør/olie blandningen på en pande. Ca 5 minutter på hver side. Ostesauce: Smelt smør i gryde, tilsæt mel og rør det godt sammen. Tilsæt mælk og kog den godt igennemen under stadig omrøring. Tilsæt osten når saucen er godt kogt igennemen. Kom kartemumme og cayennepeberet i og smat til med salt. Anret pastaen vendt i ostesauce på en varm talerken og kom broccolien på også. Anret kødet på ligeså og server den så varm som muligt. Bemærkninger: Der kan bruges andre grønsager om broccoli ikke lige er dig så fx. gulerødder og ærter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |