Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak peberfrugter og løg meget fint i små tern. Kom dem op i en skål med det hakkede kyllingekød og bland det godt sammen dernæst kom lidt salt og peber i. Form farsen til 10 kødboller og svøb bacon om dem og tryk dem derefter lidt flade som en frikadelle. Steg dem på panden i olie eller smør, alt efter hvad man bruger, til de er gylenbrune. Bemærkninger: Server dem til fx nye kartofler og grønne asparges, der kun lige er blevet dyppet i få minutter i kogende vand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |