Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gulerødderne skrales og skæres i skiver Blomkålen deles i små buketter skylles grundigt. Gulerødderen og blomkålen koges i let saltede vand i 10 minutter. Koteletterne bankes let ud med håndroden. Dyppes i sampiskede æg og vendes i rasp blandet med mel, salt og peber. Steg dem i smøret 8 minutter på hver side ved moderat varme. Ærterne kommes ved og det slukkes for varmen, lad det stå medens koteletterne steger færdig. Mayonnaise og ylette røres sammen smages til med citronsaft, salt og sukker samt hakket citronmilisse og persille. Server koteletterne på fad sammem med grønsagerne og med dressingen til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |