Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kartoflerne sættes over at koge. Koteletterne bankes let med håndroden. Vendes i mel, salt og peber. Steges i smør i 7 minutter på hver side. Champignonerne renses og skæres i kvarte ristes i lidt smør. Melet drysses i og mælken tilsættes koges igennemen. Smages til med salt og peber. Bønnerne koges i let saltede vand. Server koteletterne anrettede på fad sammen med bønnerne og champignonsaucen i sauceskål. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |