Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartoflerne sættes over at koge. Koteletterne bankes let med håndroden. Vendes i mel, salt og peber. Steges i smør i 7 minutter på hver side. Champignonerne renses og skæres i kvarte ristes i lidt smør. Melet drysses i og mælken tilsættes koges igennemen. Smages til med salt og peber. Bønnerne koges i let saltede vand. Server koteletterne anrettede på fad sammen med bønnerne og champignonsaucen i sauceskål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |