Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Koteletterne bankes let med håndroden. Brunes i smøret, karryen tilsættes samt salt og peber. Læg koteletterne i ovnfast fad. Æblerne vaskes og deles, kærnehus fjernes og de snittes i både. Løgene pilles og skæres i halve ringe. Svitses på panden til de er møre sammen med æblebådene. Bouillon tilsættes og koger med et par minutter. Hældes over koteletterne og sættes i ovnen ved 200°C. i 20 minutter. Serveres med groft brød/rugbrød og mango Chutney. Serveres det som: Aftensmad da server ris og ærter til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |