Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Koteletterne bankes let med håndroden. Brunes i smøret, karryen tilsættes samt salt og peber. Læg koteletterne i ovnfast fad. Æblerne vaskes og deles, kærnehus fjernes og de snittes i både. Løgene pilles og skæres i halve ringe. Svitses på panden til de er møre sammen med æblebådene. Bouillon tilsættes og koger med et par minutter. Hældes over koteletterne og sættes i ovnen ved 200°C. i 20 minutter. Serveres med groft brød/rugbrød og mango Chutney. Serveres det som: Aftensmad da server ris og ærter til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |