Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smuldr smøret i melet. Tilsæt salt og vand for at samle dejen. Ælt hurtigt dejen sammen og læg den koldt en times tid. Skyld imens porrene grundigt, skær dem i passende stykker og kom dem i kogende letsaltede vand i 2 mimutter. Tag porrene op og lad dem dryppe godt af. Pisk æg og mælk let sammen, krydr med salt. Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den. Prik dejen med en gaffel. Bag bunden ved 200°C. i 15 minutter. Stil porrestykkerne tæt sammen med snitfladen opad. Hæld æggemassen over, drys med lidt reven muskatnød og sæt atter tærten i ovnen ca. 25 minutter. Serveres med en grøn salat eller råkost og groft brød. Hvis retten serveres som aftensmad beregn da kun 4 personer. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |