Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i kold vand. Rør mayonnaisen med citronsaften og karry. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i mayonnaisen. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren. Smag til med salt, citron og evt. karry. Kom bladningen i en randform, der er skyllet med koldt vand, og stil den koldt for at stivne. Anretning:Løs randen rundt i kanten med en kniv og hold evt formen få øjeblikke i varmt vand. Vend kaviar-randen ud på et fad og garnér med optøet rejer og kogte æg delt i kvarte samt cherrytomater i halve. Pynt med dildkviste. Ristet brød uden skorpe evt. smør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |