Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i kold vand. Rør mayonnaisen med citronsaften og karry. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i mayonnaisen. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren. Smag til med salt, citron og evt. karry. Kom bladningen i en randform, der er skyllet med koldt vand, og stil den koldt for at stivne. Anretning:Løs randen rundt i kanten med en kniv og hold evt formen få øjeblikke i varmt vand. Vend kaviar-randen ud på et fad og garnér med optøet rejer og kogte æg delt i kvarte samt cherrytomater i halve. Pynt med dildkviste. Ristet brød uden skorpe evt. smør. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |